Beställ din kartposter, perfekt som julklapp, börja nu! - DESIGNA DIN EGEN KARTPOSTER - Mapify by Artiks
 

Designa din egen poster - Mapify by Artiks

Samarbeta med Artiks!

Vill du utöka dina intäkter samtidigt som du får ta del av exklusiva erbjudanden och rabatterade priser från Artiks? Isåfall har du kommit rätt!

Vi har tillsammans med vår partner Tradedoubler tagit fram ett affiliate program som gör det möjligt för publicister stötta vår försäljning i utbyte mot konkurrenskraftiga provisioner.

uppsättning av affischer på vägg

Så hur fungerar det?

  1. 1. Registrering: Först behöver du registrera dig hos Tradedoubler och berätta vad du är för sorts publicist.
  2. 2. Driva försäljning: Nu är det upp till dig att driva trafik och se till att besökarna väljer att klicka på länken för att sedan slutföra ett köp.
  3. 3. Utbetalning: När du sålt för minst 500 kr kommer du att få en provision av summan som sedan förs in på ditt konto.

Varför vårt affiliate program?

Internationell närvaro
Artiks är inte bara aktiva i Sverige utan vi säljer även affischer i Storbritannien, Finland, Norge, Tyskland, Danmark, Nederländerna, Irland och Schweiz. Det gör att du har god potential att driva försäljning oavsett var dina besökare kommer ifrån.

Upp till 30% provision
Vi erbjuder en generös provision på hela 30% av bruttobeloppet till våra affiliate-partners. Det betyder att du snabbt kan komma igång och oavsett vad försäljningsbeloppet blir kan göra betydande vinstaffärer.

30 dagars cookie-window
Från och med att du fått en besökare att klicka på länken sparas en cookie i användarens webbläsare i 30 dagar. Det betyder att om besökaren klickar sig in på länken, stänger ner fönstret utan att ha slutfört ett köp men 29 dagar senare väljer att konvertera så räknas det som en försäljning. Du kan läsa mer om tekniken bakom spårningen hos Tradedoubler.