FRI FRAKT PÅ KÖP ÖVER 299KR

Varukorg

Frakt och returer

Leverans

Det tar 1–2 arbetsdagar att behandla din beställning, oavsett vilken fraktmetod som valts. Vi skickar beställningar måndag till fredag, undantaget helger och helgdagar. Vänligen tillåt upp till två arbetsdagar för att beställningen ska behandlas (om du t.ex. lade din beställning på måndag, kommer den skickas tisdag eller onsdag).

Artiks vill erbjuda de bästa produkterna till riktigt bra priser och således måste vi ta ut en avgift på 199kr för paket som inte hämtats ut från ditt utlämningsställe. Vi hoppas du förstår att detta endast är för att täcka vår fraktkostnad och genom att debitera den här avgiften garanterar vi att alla kunder får den bästa möjliga servicen till förmånliga priser. Avgiften är för närvarande 199kr för varje icke uthämtat paket.

Returer och byten

Samtliga beställningar från Artiks kommer med 30 dagars returrätt, räknat från datumet produkterna togs emot. Om du väljer att utnyttja din returrätt måste du meddela oss detta innan du returnerar produkten.

*Köp fr. 22.11.2019 - 15.12.2019 har en förlängd returrätt till 15.1.2020

När du returnerar en vara måste den vara i samma skick som när du tog emot den. Du får inspektera men inte använda produkten. Om produkten är skadad eller har kommit bort på grund av misskötsamhet från din sida upphör din returrätt.

När du returnerar en vara måste du returnera allting som inkluderades i den ursprungliga leveransen. Detta inkluderar, men inte uteslutande, förpackningsmaterial som används eller extra gåvor som bifogats den inköpta produkten.

Nyheter

<?php echo $_productNameStripped ?>
Rea
Skapa egen - Letter Quote N03 Poster
Special Price 49 kr Regular Price 79 kr
<?php echo $_productNameStripped ?>
Rea
Skapa egen - Letter Quote N02 Poster
Special Price 49 kr Regular Price 79 kr
<?php echo $_productNameStripped ?>
Rea
Skapa egen - Word N03 Poster
Special Price 49 kr Regular Price 79 kr
<?php echo $_productNameStripped ?> Kalender N03 Poster
<?php echo $_productNameStripped ?> Sushi Cat Poster
<?php echo $_productNameStripped ?> Bird Art Poster
<?php echo $_productNameStripped ?> Corgi Poster
Corgi Poster
Fr. 59 kr
<?php echo $_productNameStripped ?> Monstera Poster
<?php echo $_productNameStripped ?> Red Lips Poster
<?php echo $_productNameStripped ?> Mercury Poster