Beställ din kartposter, perfekt som julklapp, börja nu! - DESIGNA DIN EGEN KARTPOSTER - Mapify by Artiks
 

Skapa din egen kartposter

Vare sig du är på väg mot en särskild destination, checkat in på din favoritrestaurang eller om du lever i dina drömmars stad. Föreställ dig då ett verktyg där du kan nåla fast din favoritdestination på en fantastisk poster på väggen. Åh, men vänta det kan du! Svaret är - Mapify. Klicka här för att gå direkt till Mapify: https://artiks.se/artiks-mapify

Kartmotiv:

Varför Mapify?

Mapifys poster idéer

Då vi är fler och fler personer i världen, som har möjlighet att resa så kommer de flesta av oss hitta en stad, som kommer att få en speciell plats i våra hjärtan. Mapify är ett sentimentalt sätt att nåla fast och rama in din favoritstad eller favoritplats.

Speciella ögonblick i ert liv kan ramas in för alltid, genom att skapa en karta över platsen ni först träffades, förlovades eller där ni först bodde. Skapa en karta av din hemstad, din födelseort, din älsklingsutsikt, den plats där du hade en speciell upplevelse eller den där du skrev din första genombrottsroman.Avsluta din design genom att rama in den i en kompletterande och vacker ram i vitt, guld, trä eller svart. Designa en serie av kartposters genom att välja olika och speciella platser och skapa en fantastiskt inspirerande kollektion av väggkonst till ditt hem. En kartposter är en perfekt present för en vän, någon du älskar eller till dig själv. Den kan bli personligt utformad för att fånga och förmedla känslan av en plats och fungera som ett sentimentalt minne av dina favoritplatser på jorden.

Hur fungerar det?

Mapify är ett fantastiskt och kreativt verktyg, vilket är utvecklat av Artiks. Du kan välja en exakt plats/position för att utforma din personliga kartposter. Följ Artiks instruktionsguide online och ange dina specifika önskemål, som inkluderar: din skräddarsydda posterstorlek, exakta position via GPS-koordinater eller sök helt enkelt efter din önskade plats, färgskala, stil, posterdesign och rubriktexter.

För att tillgodose olika personers stilar och inredningar, så har Artiks redan designat ett flertal populära valmöjligheter. Populära designstilar finns i en samling moderna färger såsom marin, metal, klassisk, himmelsblå eller rustik design. Om du känner dig kreativ kan du skräddarsy din egen färgskala och placering av valda rubriker. En förhandsvisning av din design är tillgänglig i realtid under tiden som du arbetar med din stil.

Skapa din egen kartposter