Nu startar Black week!, 40% rabatt under veckan med koden black40 - DESIGNA DIN EGEN KARTPOSTER - Mapify by Artiks
 

Designa din egen poster - Mapify by Artiks

 1. Badass Poster

  Fr. 49 kr

  To 148 kr

 2. Chaos German Style Poster

  Fr. 49 kr

  To 148 kr

 3. Be.You.Tiful Poster

  Fr. 0 kr

  To 99 kr

 4. What I If Poster

  Fr. 0 kr

  To 99 kr

 5. Shh Poster

  Fr. 59 kr

  To 158 kr

 6. Love Definition Poster

  Fr. 49 kr

  To 148 kr

 7. Life Poster

  Fr. 49 kr

  To 148 kr

 8. Internest Poster

  Fr. 49 kr

  To 148 kr

 9. Flawsome Poster

  Fr. 59 kr

  To 158 kr

 10. Errorist Poster

  Fr. 59 kr

  To 158 kr

 11. Epiphanot Poster

  Fr. 59 kr

  To 158 kr

 12. Destinesia Poster

  Fr. 59 kr

  To 158 kr

 13. Chairdrobe Poster

  Fr. 59 kr

  To 158 kr

 14. Cellfish Poster

  Fr. 59 kr

  To 158 kr

 15. Askhole Poster

  Fr. 59 kr

  To 158 kr

 16. Good Morning Poster

  Fr. 49 kr

  To 148 kr

 17. I've Got Sunshine Poster

  Fr. 49 kr

  To 148 kr

 18. Nice Butt Poster

  Fr. 49 kr

  To 148 kr

 19. Fomo Poster

  Fr. 49 kr

  To 148 kr

Grid List

24 Items

Set Descending Direction

Affischer och posters till snygga badrum

Här finner du mängder av affischer och posters till ditt snygga badrum. Just badrummet är lätt att missa när det gäller konst och utsmyckningar, men det är ett rum där vi tillbringar mycket mer tid än man kanske först tänker på och därför kan det vara mödan väl värt att lägga lite tid på att hitta rätt utsmyckningar. Att hänga tavlor i badrum är ett sätt att lyxa till det ordentligt. Tyvärr är nog inte badrum riktigt rätt miljö. Om det blir mycket fuktigt eller om det skvätter vatten kan tavlorna förstöras. Våra affischer och posters är ett bättre alternativ. Dels är de billigare än originalkonst och dels kan du ha dem inramade, bakom glas, så att de är skyddade mot små och stora olyckor.

Snygga badrum i offentlig miljö

I synnerhet i offentlig miljö, på kontor och i butiker är det värt att satsa på snygga badrum och toaletter. Slitaget blir stort när många använder rummet men håller du det rent och snyggt ökar möjligheterna att folk är försiktiga och inte förstör saker.

Stort urval posters för badrummet

Med våra posters för badrum kan du snabbt förhöja utseendet hos vilket badrum eller vilken toalett som helst. Vi har posters och affischer med neutrala och vackra motiv som ger rummet ett lyft. Vi har också inspirationsposters med text, som får besökaren att läsa och som lätt lockar fram ett leende och förgyller dagen. Till offentliga miljöer rekommenderar vi lite mer lättsamma budskap, men hemma i ditt eget snygga badrum kan du släppa loss och välja lite mer provocerande text. Vi har badrumsposters som ger dig positiv energi varje morgon, med sina upplyftande budskap. Vi har också posters med lite mer tankeväckande eller till och med filosofiska budskap, som passar bra när du behöver tillbringa en stund därinne. Bland våra posters för snygga badrum hittar du också massor av roliga budskap, som får dig att dra på munnen eller till och med skratta varje gång du ser dem. Det finns också en hel del snygga informationsposters att välja mellan, om du hellre ser att besökarna till badrummet får sig lite utbildning till livs.