Beställ din kartposter, perfekt som julklapp, börja nu! - DESIGNA DIN EGEN KARTPOSTER - Mapify by Artiks
 

Designa din egen poster - Mapify by Artiks

Grid List

14 Items

Set Descending Direction

Trevliga posters i lantlig stil för ditt fritidshus

Till ditt fritidshus, i lantlig stil, är affischer och posters ett perfekt sätt att inreda. Vi har massor av motiv som förgyller vilket sommar- eller fritidshus som helst och förhöjer din upplevelse varje gång du är där. Fritidshuset kan lätt bli en avstjälpningsplats för gamla möbler och annat som du inte längre vill ha hemma och många gånger känns det hela som ett plottrigt hopkok av saker som inte passar ihop. Så måste det dock inte vara. Röj upp i fritidshuset och försök skapa en lantlig stil. Glöm inte väggarna! Att inreda med affischer och posters är inte dyrt, så du kan kosta på dig att experimentera lite, tills du får ett fritidshus som du känner dig hemma i.

Köp, rama in, experimentera

Att inreda fritidshuset med posters är lätt. Vi har allt du behöver. När du har hittat dina favoritposters i rätt format väljer du bara till de ramar du vill ha och beställer, så kan du strax få snyggare väggar även när du är på landet. Posters kostar mindre att köpa än andra inredningsdetaljer, i synnerhet originalmålningar och annan konst. Det passar extra bra i fritidshus som inte alltid står uppvärmda året runt. Under vinterhalvåret blir det ofta fuktigt inne och fukten kan med tiden förstöra det som är dyrt och ömtåligt. Med posters och affischer på väggarna behöver det inte bli någon katastrof ifall fukt och kyla ställer till med skador. Skulle olyckan vara framme är posters billiga att ersätta jämfört med många andra väggdekorationer. Använder du våra ramar sitter de dessutom väl skyddade bakom glas och det ska mycket till för att någonting ska hända.

Posters och affischer med motiv för alla stilar och smaker

Vi har posters och affischer som passar i ditt fritidshus eller din sommarstuga, oavsett stil och smak. För dig som har ett fritidshus i lantlig stil passar det kanske med trevliga landskapsbilder. Ligger huset istället i lite mer fjällnära miljö kan det vara bättre med dramatiska bergsmotiv, med bilder av hisnande höga berg och bråddjupa dalar. Gillar du inte landskapsbilder har vi förstås mängder av andra motiv att välja mellan