Beställ din kartposter, perfekt som julklapp, börja nu! - DESIGNA DIN EGEN KARTPOSTER - Mapify by Artiks
 
Grid List

Items 1-30 of 39

Set Descending Direction

Tavelramar, Fotoramar och Bildramar

Vi har ramar i massor av olika format och flera stilar, för att passa alla dina behov. Har du en tavlor, foton eller bilder som ska ramas in kan vi nästan garantera att du hittar någonting snyggt, i precis rätt format, i vårt sortiment. Våra ramstorlekar motsvarar de vanligaste standardformaten för fotoramar och för ramar till planscher och posters och passar därför i allmänhet direkt, utan att du behöver beskära bilden eller använda en passepartout runt bilden. Vi gör jobbet enkelt för dig genom att du helt enkelt kan beställa rätt ramformat och stoppa in dina bilder, planscher och foton direkt, utan extra jobb.

Plexiglas skyddar din bild

Våra ramar levereras med en plexiglasskiva, som håller bilden på plats och skyddar den mot åverkan. Plexiglas är ett bra material, eftersom det är lätt, genomskinligt precis som glas, men till skillnad från vanligt glas spricker det inte. Inga problem med att du måste städa upp tusentals glasflisor från golvet om olyckan är framme. Det värsta som kan hända är att ramen går sönder, om du tappar den i golvet, så att du måste köpa en ny.

Träramar i diskreta färger

Det är motivet som ska stå i centrum. Därför har vi valt bort ramar som visuellt tar för mycket plats, antingen genom att de är onödigt tjocka eller genom att de har skrikiga färger. Ramen ska vara just det. En diskret inramning som tydligt talar om var bilden slutar och bakgrunden börjar. Vi har valt att sälja träramar eftersom vi uppskattar enkla, naturliga material och tycker att de förmedlar en avslappnad och naturkänsla som vi tror att du uppskattar. Hållfasthetsmässigt fungerar trä lika bra som metall eller plastmaterial och vi vill att vårt avtryck ska vara så litet som möjligt och då passar just trä perfekt.

Ramar till alla våra bilder och hel del annat

Du kommer att märka att våra ramar är mycket bra och prisvärda. Vi säljer ramar som passar till alla våra bilder, oavsett vilket format du väljer, men om du undersöker saken lite kommer du att upptäcka att våra ramar passar till nästan allt. När du dessutom ser vilken bra kvalitet ramarna håller tror vi att du kommer att vilja använda dem till allt möjligt och inte bara våra posters. Vi har ramar till alla tillfällen, så passa på och köp ramar även till bröllopsbilder, konfirmationsbilder, bilder av barnen, eller vad du nu kan behöva. Du behöver inte.ens köpa en poster av oss.