Beställ din kartposter, perfekt som julklapp, börja nu! - DESIGNA DIN EGEN KARTPOSTER - Mapify by Artiks
 

Designa din egen poster - Mapify by Artiks

Allmänna villkor

Garanti

Samtliga produkter sålda av Artiks kommer med en garanti. Under garantiperioden kompenserar vi dig för eventuella produktionsdefekter.

Innan vi har möjlighet att utbetala kompensation måste Artiks ges möjligheten att inspektera produkten. Det står Artiks fritt att välja huruvida vi väljer att genomföra inspektionen eller inte. Artiks fattar alltid det slutgiltiga beslutet kring huruvida en ersättningsprodukt ska skickas ut eller inte.

Returrätt

När du handlar från Artiks har du 30 dagars returrätt från den dag du erhöll varan. Om du väljer att använda din returrätt måste du tydligt meddela oss om detta. Din 30-dagars returrätt räknas från datumet då du tog emot din beställning.

När du returnerar en produkt måste produkten vara i samma skick som när du tog emot den. Om produkten är skadad eller har kommit bort på grund av misskötsamhet från din sida, upphör din returrätt.

När du genomför en retur måste du returnera allting som ingick i den ursprungliga leveransen. Utöver den beställda produkten inkluderar det, men inte uteslutande, allt förpackningsmaterial som används samt eventuella extra gåvor som bifogats beställningen.

Icke uthämtade paket

Artiks förbehåller sig rätten att debitera kunden 199kr för varje icke uthämtat paket.

Återbetalning av returnerade produkter

Om du har returnerat en beställning till Artiks kommer vi återbetala köpesumman inom 30 dagar från datumet då vi tog emot returen. Om du har skickat en retur till oss är du ansvarig för samtliga fraktkostnader i samband med returen.

Integritetspolicy

Artiks följer samtliga relevanta lokala lagar för integritet och dataskydd i de länder Artiks bedriver verksamhet. När du som kund registrerar dig på Artiks hemsida accepterar du att vi kommer att spara din information. Du har dock rätt att ta del av all information vi har sparad om dig i enlighet med samtliga lokala lagar.

Avtalsslutande parter

Dessa allmänna villkor innebär en bindande överenskommelse mellan dig och Artiks. Varor eller tjänster som beställts via den här hemsidan skickas direkt till dig av Artiks, under dessa allmänna villkor. 

Ytterligare information

Du är i egenskap av kund skyldig att läsa och acceptera dessa villkor innan du gör ett inköp från vår hemsida.